Copy & contentcreatie

Het is eindelijk zo ver... Je bent voor je droom gegaan en in het ondernemersavontuur gestapt. Next step? Je ideale klant bereiken door je online zichtbaarheid te vergroten. Om mensen écht te kunnen 'pakken' heb je prikkelende woorden nodig.

Ken je dat? Je zit uren te zwoegen op één Instagram caption en bent nog niet tevreden over je tekst. Je steekt enorm veel tijd en liefde in je bedrijf, om je na de uren het hoofd te breken over alle blogs en nieuwsbrieven die je eigenlijk nog zou moeten schrijven. 

Kortom: de copy schrijven voor je social media, nieuwsbrieven en website geeft je meer stress dan wat anders. Je wil nog net niet je laptop uit het raam zwieren.

Sit back & relax, I got you

Wat kan ik voor jou betekenen?

Jouw passie omzetten in de juiste woorden, dat is mijn dada.

Je kan mij inschakelen voor het schrijven van social media captions, blogposts en nieuwsbrieven. Maar ook om je huidige teksten na te lezen en te herschrijven of voor het schrijven van een sales page kan je bij mij terecht.

Wil jij dat ik je ook ondersteun in het klaarzetten en opmaken van je visuals? We bekijken samen de mogelijkheden!

Voor wie?

  • Ondernemers met een vurige passie, missie en visie.
  • Pluspunten voor wie de wereld een beetje mooier wil maken met hun bedrijf.
  • Bezige bijtjes die hun persoonlijkheid willen laten doorstralen in hun teksten.
  • Voor wie de waarde van een pakkende tekst kan waarderen.
  • Iedereen met een verhaal.

Oh ja! Ik heb extra voeling met professionals in de wellness sector. Kapper, massagetherapeut, yogateacher, holistisch gezondheidscoach of gewoonweg een bezielde ondernemer? I’m looking at you! Daarnaast heb ik ook een grote liefde voor boeken & de boekenwereld.

Why me?

Mijn liefde voor taal begon in de slaapkamer: ik keek de hele dag uit naar het voorleesmoment van mijn mama.

Toen ik eindelijk kon lezen, ging er een wereld voor mij open. Al die woorden, zinnen en verhalen… Ik kon er maar niet genoeg van krijgen.

Na mijn studie Economie-Talen, studeerde ik Journalistiek & nadien Producer Digitale Media. Al snel mocht ik aan het werk als Digital Marketeer bij een grote Vlaamse uitgeverij, dit combineerde ik met freelance journalistieke opdrachten.

Naast het schrijven & de online wereld, ontdekte ik nog een andere passie: mensen een moment van genot en ontspanning geven. Dus volgde ik een opleiding tot Pilates instructrice. En nadien haalde ik ook mijn kappersdiploma. Multipassionate, me?

Na meer dan 4 jaar ervaring in de copy en digitale marketing, volgde ik mijn gevoel en ging ik voltijds aan de slag als kapster en combineerde dit met het geven van Pilates lessen.

Na een tijdje voelde ik weer een kriebel… Deze keer om eindelijk helemaal mijn eigen ding te doen.

Dus startte ik FantiFlow op en werd zelfstandige. Alles van contentcreatie, digitale marketing en copywriting, deed ik zelf. Dat is zeg maar echt mijn ding.

De rode draad? De drang om anderen te helpen ontspannen & genieten van het leven.

Dus ben jij een bezielde professional die tijd en energie wil besparen om je te focussen op wat je echt graag doet?

I’m your girl!

Copy pakketten

Wil jij graag met mij in zee? Ontdek de verschillende copy pakketten:

Your Social Flow

€350 per maand

Your Mail Flow

€250 per maand

Your All-In Flow

€570 per maand

Prijzen zijn exclusief BTW.

Zijn de pakketten niet wat je zoekt? Stuur me gerust een mailtje om samen te bespreken waar jij nood aan hebt!

Testimonials

Contact

Wil je graag samenwerken, maar zijn de pakketten niet wat je zoekt? No problemo!

Je kan ook met mij samenwerken voor eenmalige opdrachten, of ik kan een ‘copy-pakket’ op maat van jouw onderneming maken. Wil jij dat ik je ook ondersteun in het klaarzetten en opmaken van je visuals? We bekijken samen de mogelijkheden!

Stuur me een mailtje via onderstaand formulier of hello@fantiflow.com voor meer info (uiteraard steeds vrijblijvend).

Wat zeggen anderen?

Processing...