fbpx

Online Studio:
Flow Anytime

Welkom bij de Online Studio: Flow Anytime

Dit is dé plek voor jou als jij een druk leven hebt, je van thuis uit wil sporten of ontspannen en niet wil investeren in een ton materiaal. Alle lessen zijn online (zo moet jij je niet verplaatsen en kan jij de lessen makkelijker in je agenda plannen) én zijn apartment friendly

Er zijn verschillende type lessen: (pop) pilates, yin yoga, cardio, barre, stretchen, kracht, … En ook mindfulness omdat je fysieke en mentale welzijn hand in hand gaan. Voor ieder wat wils dus!

Trouwens! Je kan Flow Anytime geheel vrijblijvend een hele week gratis proberen.

Flow Anytime

Met Flow Anytime kan jij online les volgen waar en wanneer jij wil!

Je bent niet gebonden aan een vast lessenrooster. Er worden regelmatig nieuwe video’s toegevoegd aan het platform en ik maak een voorstelplan met per week 1 rustige en 1 pittige les. Je krijgt toegang tot een videobibliotheek met alle voorgaande video’s (ondertussen meer dan 120 lessen).

Daarnaast krijg je ook toegang tot een besloten community waarin jij ook mee kan kiezen welke nieuwe lessen worden toegevoegd.

En dat allemaal voor maar €22 per maand.

Wie is FantiFlow?

Ik, Fantina, wilde een plek creëren om vrouwen te inspireren en motiveren je lichaam te bewegen zonder het mentale aspect te negeren. Mijn doel? Jou helpen het plezier van beweging & simpele selfcare gewoontes te ontdekken. Ik ben een gecertificeerde Pilates, Yin Yoga & Barre instructrice en ben dol op mindfulness en ‘journaling’. Dit helpt mij om de beste versie van mezelf te zijn, mentaal en fysiek. Doorheen de jaren leerde ik dat je niet per se veel plaats of magische tools nodig hebt om je beste zelf te worden. Daarom zijn de workouts specifiek gemaakt voor mensen met een drukke planning, die thuis willen sporten en niet willen investeren in een ton materiaal. Alle workouts zijn dus online en ‘apartment friendly’.

Flow now and anytime bundle

Flow Anytime

Met dit abonnement kan jij bewegen waar & wanneer jij wil: anytime, baby!

22
/maand
  • regelmatig nieuwe video's
  • maandelijks voorbeeldplan
  • videobibliotheek met alle voorgaande video's (meer dan 120 lessen)
  • verschillende type video's (pilates, yin yoga, barre, cardio, kracht, stretching, mindfulness...)
  • maandelijks automatisch hernieuwd
  • elk moment opzegbaar
  • Toegang tot besloten FB community
  • optie om een jaarlijks abonnement te nemen (€220 per jaar)

FAQ

Bekijk hier onze veelgestelde vragen.

De online programma’s zoals Flow at Home en Mommy Flow zijn programma’s met vooropgenomen video’s. Er worden geen nieuwe video’s toegevoegd. Je betaalt een vaste prijs en krijgt toegang tot een online platform met het programma.

In de Online Studio: Flow Anytime zijn er regelmatig nieuwe lessen en vooropgenomen video’s. Dit is ook perfect voor als je al een online programma hebt gevolgd en de smaak van beweging te pakken hebt gekregen.

Het maandelijks abonnement is doorlopend, maar wel elk moment opzegbaar. En voor de live bonusles kan je gewoon een losse beurt kopen.

Het jaarlijks abonnement betaal je 1 keer per jaar en dit wordt jaarlijks automatisch vernieuwd. Dit abonnement kan je telkens opzeggen tot 48u voor de jaarlijkse vernieuwing.

Het is een super makkelijk systeem. Als je je abonnement hebt aangekocht ga je naar ‘login‘ op mijn website. Daar kan je je aangekochte abonnement vinden en heb je toegang tot je lessen. Wil je je abonnement stopzetten? Dat kan ook via dezelfde login pagina.

Pilates versoepelt en versterkt je lichaam op een gelijkmatige manier. Je bouwt ‘core strength’ op, dit zorgt voor een betere houding, minder kans op blessures en meer kracht in het dagelijkse leven. Daarnaast is het leuk én ontspannend! Lees hier de blog over de voordelen van Pilates.

Barre is een full body workout met elementen van Pilates, Yoga en Ballet. Snelle, vloeiende bewegingen worden afgewisseld met low impact krachttraining en stretchen. Je wordt dus sterker, krijgt een betere houding en wordt flexibeler.

Yin yoga is een specifieke vorm van yoga waarbij je bepaalde asana’s (yoga poses en houdingen) voor een langere tijd aanhoudt. Daardoor geef je je lichaam de ruimte om dieper te ontspannen en je dieper gelegen bindweefsel, fascia en gewrichten te stimuleren. Lees hier de blog om meer te lezen over Yin Yoga.

Nee. Pilates is goed voor zowel beginners of wie vaker sport. De oefeningen kunnen aangepast worden aan elk niveau.

Je kan de Online Studio: Flow Anytime een week gratis proberen, zo kan jij op een laagdrempelige manier kennis maken met Pilates, Yin Yoga en Barre en de andere lessen en ervaren of het iets voor jou is.

Wat zeggen anderen?

Mara R.
Lees verder
Dit was voor mij de eerste keer pilates les bij jou en ik was onder de indruk. Er zijn veel mensen die pilates geven, maar niet de juiste balans vinden tussen stretchen, buikspieroefeningen en ademhalingsoefeningen. Dus superles en doe zo verder!
Eveline B.
Lees verder
Fijne les, aangename stem om naar te luisteren, oefeningen worden goed uitgelegd. Dus TOP!
Leen V.
Lees verder
Loooove uw aangename stem!! Heel tof om mee les te volgen en tot rust te komen! Ik ben nog een beetje bezig om pilates te leren kennen. Ik verschoot ervan dat je ook echt tot rust komt, maar toch ook echt voelt dat je gesport hebt. + Zonder zweten, aangenaam wanneer je dit voor het slapengaan kan doen.
Natalie G.
Lees verder
Ik heb enorm genoten van je les en vind je lesgeven erg bijzonder. Actief, met ruimte om mijn eigen tempo en niveau te respecteren. Je stem ervaar ik warm, zacht en je instructies zijn erg duidelijk en daardoor makkelijk te volgen (surplus voor een HSP met korte aandachtsspanne). De voorbereidingsoefening om de rug op te warmen en de balans tussen actie en stretch/ontspanning voelde zo juist aan, met veel respect. Met grote zorg voor het lichaam en beginnende Pilates leerling, want toch spannend zonder live instructeur. Geen rugpijn de dag nadien, ik heb mijn kunnen gerespecteerd. Een genot. Grote dank om zo een mooie ruimte te creëren, voelt idd echt als een cadeau aan.
Previous
Next

Prijzen zijn btw inclusief en gelden vanaf 21/04/2021.

FantiFlow Online Studio behoudt zich het recht voor om het uurrooster en de prijzen te allen tijde en zonder uitdrukkelijke kennisgeving aan te passen. Alle abonnementen, beurtenkaarten en events zijn strikt persoonlijk, onder geen enkele voorwaarde terugbetaalbaar. Ze zijn enkel geldig voor lessen aangeboden online via www.fantiflow.com.

Door het ondertekenen van het inschrijfformulier en/of het betalen van het inschrijfgeld verklaart de deelnemer zich akkoord met de voorwaarden.

Abonnementen

Een maandabonnement kan enkel met automatische incasso (domiciliëring) aangekocht worden en is geldig vanaf datum aankoop. Op datum van aankoop wordt het bedrag van de lopende maand aangerekend. Vanaf dan wordt het maandabonnement automatisch verlengd. Het maandabonnement is op elk moment opzegbaar. De opzegging dient minimaal 48h voor de aanvang van de volgende betaaldatum te gebeuren.

Een 6 maanden abonnement is 6 maanden geldig vanaf datum aankoop.

Abonnementen zijn maximum 2 keer met 1 week verlengbaar. Verlenging is enkel mogelijk in geval van vakantie (aan te vragen voor aanvang vakantie en binnen geldigheidsduur van de kaart) of blessure (mits onmiddellijke verwittiging en na voorlegging van een doktersattest en verwittiging via email, hello@fantiflow.com).

Beurtenkaarten

Een 10 beurtenkaart is 4 maanden geldig. De kaarten zijn maximum 2 keer met 1 week verlengbaar. Verlenging is enkel mogelijk in geval van vakantie (aan te vragen voor aanvang vakantie en binnen geldigheidsduur van de kaart) of blessure (mits onmiddellijke verwittiging en na voorlegging van een doktersattest en verwittiging via email, hello@fantiflow.com).

Aansprankelijkheid

FantiFlow is niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor ongevallen, tenzij deze veroorzaakt werden door onze fout, onvoorzichtigheid of nalatigheid.

FantiFlow stelt alles in het werk om toegang te verlenen tot de online studio 24 uur op 24 en 7 dagen op 7. Gelet op de technische kenmerken van het internet en van de informaticamiddelen en gelet op de noodzaak om periodieke onderhouds-, update- of upgradewerkzaamheden uit te voeren, kunnen wij echter geen ononderbroken toegang en dienstverlening garanderen. In geval van normaal aanvaardbare onderbreking of verstoring van de toegang of de dienstverlening, stellen wij alles in werking om dit binnen een zo kort mogelijke termijn te verhelpen. Dergelijke normaal aanvaardbare onderbrekingen of verstoringen zijn eigen aan de dienstverlening via internet en kunnen niet beschouwd worden als tekortkomingen.

Annuleringsvoorwaarden

FantiFlow heeft het recht een les te annuleren indien daartoe gegronde redenen bestaan, waaronder onvoldoende deelnemers, ziekte van de docent of overmacht. In geval van annulering door FantiFlow heeft de deelnemer recht op verlenging van de beurtenkaart of het abonnement. De deelnemer heeft geen recht op enige andere compensatie of schadevergoeding.

Prijzen zijn btw inclusief en gelden vanaf 21/04/2021.

FantiFlow Online Studio behoudt zich het recht voor om het uurrooster en de prijzen te allen tijde en zonder uitdrukkelijke kennisgeving aan te passen. Alle abonnementen, beurtenkaarten en events zijn strikt persoonlijk, onder geen enkele voorwaarde terugbetaalbaar. Ze zijn enkel geldig voor lessen aangeboden online via www.fantiflow.com.

Door het ondertekenen van het inschrijfformulier en/of het betalen van het inschrijfgeld verklaart de deelnemer zich akkoord met de voorwaarden.

Abonnementen

Een maandabonnement kan enkel met automatische incasso (domiciliëring), paypal of kredietkaart aangekocht worden en is geldig vanaf datum aankoop. Op datum van aankoop wordt het bedrag van de lopende maand aangerekend. Vanaf dan wordt het maandabonnement automatisch verlengd. Het maandabonnement is op elk moment opzegbaar. De opzegging dient minimaal 48h voor de aanvang van de volgende betaaldatum te gebeuren.

Een jaarabonnement kan enkel met automatische incasso (domiciliëring), paypal of kredietkaart aangekocht worden en is geldig vanaf datum aankoop. Op datum van aankoop wordt het bedrag van het lopende jaar aangerekend. Vanaf dan wordt het jaarabonnement automatisch verlengd. Het jaarabonnement dient minimaal 48h voor de aanvang van de volgende betaaldatum te gebeuren.

Aansprankelijkheid

FantiFlow is niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor ongevallen, tenzij deze veroorzaakt werden door onze fout, onvoorzichtigheid of nalatigheid.

FantiFlow stelt alles in het werk om toegang te verlenen tot de online studio 24 uur op 24 en 7 dagen op 7. Gelet op de technische kenmerken van het internet en van de informaticamiddelen en gelet op de noodzaak om periodieke onderhouds-, update- of upgradewerkzaamheden uit te voeren, kunnen wij echter geen ononderbroken toegang en dienstverlening garanderen. In geval van normaal aanvaardbare onderbreking of verstoring van de toegang of de dienstverlening, stellen wij alles in werking om dit binnen een zo kort mogelijke termijn te verhelpen. Dergelijke normaal aanvaardbare onderbrekingen of verstoringen zijn eigen aan de dienstverlening via internet en kunnen niet beschouwd worden als tekortkomingen.

Annuleringsvoorwaarden

FantiFlow heeft het recht een les te annuleren indien daartoe gegronde redenen bestaan, waaronder onvoldoende deelnemers, ziekte van de docent of overmacht. In geval van annulering door FantiFlow heeft de deelnemer recht op verlenging van de beurtenkaart of het abonnement. De deelnemer heeft geen recht op enige andere compensatie of schadevergoeding.

Processing...