PLANxFLOW Bundle

Stephanie van Plan S & Fantina van FantiFlow slaan de journaling handen in elkaar en presenteren de PLANxFLOW Bundle. Een combinatie van hun beide cursussen ‘Organiseer je werk met een Bullet Journal’ en de ‘INNER FLOW: start to journal’.

PLANxFLOW Bundle

Organiseer je werk met een bullet journal

In de online cursus ‘Organiseer je werk met een bullet journal’ leert Stephanie je hoe je bullet journaling kan combineren met andere tools op je werk of in je onderneming om zo tot je eigen georganiseerd systeem te komen. Al je to-do lists, notities, afspraken, … in een notitieboek. Netjes en georganiseerd zodat je alles makkelijk kan terug vinden! Gedaan met plannerstress, want een bullet journal is de ideale projectmanagement tool.

INNER FLOW: start to journal

In deze cursus leert Fantina je hoe je start met journalen. Aan de hand van 8 modules leer je onder andere wat je allemaal nodig hebt, waarom journalen zo goed voor je is, hoe je er nu eigenlijk aan begint met voorbeelden van verschillende soorten pagina’s en set-ups voor je journal en ook hoe je de juiste mindset krijgt om journalen effectief vol te houden.
 
Fantina werd zelf verliefd op journalen: het heeft haar geholpen beter om te gaan met stress, beter te slapen en meer richting te geven aan haar leven. Ze wil jou met deze cursus ook verliefd laten worden (en blijven) op je journal.

De korting op de PlanxFlow Bundle loopt nog tem zondag 7 maart. Op maandag 8 maart krijg je toegang tot de cursus.

Dagen
Uren
Minuten
Secondes