fbpx

Soul Treat Retreats 2025

Nourish. Move. Slow Down.​

Druk, druk, druk. Is dat je meest gegeven antwoord op de vraag hoe het met je gaat? It’s time to change that! Wat als je zonder afleiding voor jezelf kon zorgen door jezelf in de watten te laten leggen, je lichaam op een ontspannen manier te bewegen en workshops te volgen die je toelaten om te vertragen? Dat kan! Tijdens onze retreats beleef jij dat alles in de natuur, telkens in een prachtige guesthouse en omringd door gelijkgestemde zielen – met voldoende tijd voor jezelf. Zo zet jij jezelf eindelijk op nummer één! Daarom hebben wij met zorg drie locaties uitgezocht, zowel dichtbij als iets verder weg, om samen met jou die rust waar je zo naar snakt te kunnen ervaren.

Retreat Your Soul is iets voor jou als:​

 

Retreat Your Soul dat is samen met gelijkgestemde zielen verbinden en herbronnen. We voorzien op elke retreat dagelijks ontspannende workshops zoals onder andere yoga, pilates, mindfulness en ademwerk met voldoende tijd tussendoor voor jezelf. 

Retreat Your Soul dat is:

Nourish

Tijdens deze retreat voed jij jezelf en je soul met voedzame, heerlijke maaltijden bereid door onze privé chef en workshops die je vervullen van binnenuit.

Move

Zachte beweging mag niet ontbreken tijdens Retreat Your Soul. Dankzij onze gezamenlijke ervaring en expertise breng je je lichaam op een ontspannende manier in beweging.

Slow Down

Niets moet. Deze retreat is er voor jou. We voorzien dus voldoende tijd zodat jij de ruimte kan nemen die je nodig hebt om te herbronnen.

Onze retreats in 2025:

Albanië: 2 - 7 juni 2025 (6 dagen, 5 nachten)

Nederland: 11-13 augustus (3 dagen, 2 nachten)

Portugal: 8 - 12 september 2025 (5 dagen, 4 nachten)

Over ons

Wij zijn Fantina en Jana, en samen runnen wij Soul Treat! Het is onze missie om jou te inspireren volop voor jezelf te kiezen. Je bent aan het juiste adres als je graag een duurzame relatie wil leren opbouwen met je lichaam én mind, je empowered wil voelen en klaar bent om de zalige voordelen van selfcare te ontdekken.

Wij zeggen ‘nee’ tegen dieethypes, extremen en negatieve selftalk, en gaan volop voor een totaalaanpak, waarbij lief zijn voor jezelf centraal staat.

In 2021 begonnen we met het organiseren van One Day Retreats: dagen vol selfcare voor zij die eventjes een stap willen zetten uit onze drukbezette maatschappij, om zo meer innerlijke rust te ervaren. Na vier succesvolle edities kriebelde het naar meer: meer diepgang, meer connectie en meer samenzijn.

Onze droom om ooit een meerdaagse retreat in het buitenland te organiseren werd werkelijkheid door het vinden van de perfecte locatie om te herbronnen en tot rust te komen. Wij geloven er sterk in dat jezelf op de eerste plek zetten hét verschil kan maken in je leven. Zeker als je dit doet onder de Portugese zon. Daarom bliezen wij Retreat Your Soul leven in: om jou de kans te geven open te bloeien, op te laden en jezelf te zijn.

Volg Soul Treat hier op Instagram.

Pictures by Liesje Brockley, Kaylee Van Dam en Botë Farms.

Processing...