fbpx

Gratis downloads

Maak helemaal gratis kennis met het aanbod van FantiFlow via mijn verschillende gratis downloads.

Flow at Home: eerste pilates les

Met FLOW AT HOME wil ik jou helpen om je lichaam te bewegen omdat je van je lichaam houdt, niet omdat je het haat.

Krijg hier toegang tot de eerste les uit Flow at Home:

Journal Tutorial: symptom tracker

In deze video tutorial leer ik je hoe je een ‘symptom tracker’ maakt voor je journal. Met deze tracker kan jij heel makkelijk je mentale en fysieke symptomen tracken en kan je deze linken aan bepaalde gewoontes. 

Dit kan heel handig zijn als je bvb. supplementen bent beginnen nemen of vermoed dat je voedseltolleranties hebt. Maar je kan deze tracker ook gebruiken als een template voor andere gewoontes die je graag zou willen bijhouden.

eBook: 10 snelle stretches

We zitten met z’n allen steeds vaker achter onze computer, of dat nu voor je werk is of in je vrije tijd. En eens je aan dat scherm gekluisterd zit, ben je al snel uren verder.

Met dit eBook wil ik je inspireren om toch regelmatig even de tijd te nemen om bewust te bewegen. Al is het maar 5 minuten.

Deze 10 stretches kan je overal doen, op kantoor of thuis. Sommige oefeningen zijn staand & sommige zittend: zodat jij ook van op je stoel je lichaam in beweging kan brengen. Je kan de 10 oefeningen na elkaar doen, of er een aantal uitkiezen om mee aan de slag te gaan.

Processing...