fbpx

Journaling

Wil jij graag starten met journalen? Speciaal daarom maakte ik de cursus ‘INNER FLOW: start to journal’. Daarnaast kan je ook een bundle met de Flow At Home bestellen en organiseer ik regelmatig verschillende online journal workshops.

INNER FLOW: start to journal

Wil jij ook minder stress, beter slapen & meer mentale rust? Journalen was voor mij hét antwoord op deze problemen. Met INNER FLOW: start to journal wil ik jou ook verliefd laten worden op je journal. In de cursus leer ik je hoe je start met journalen.

Aan de hand van 8 modules leer je onder andere wat je allemaal nodig hebt, waarom journalen zo goed voor je is, hoe je er nu eigenlijk aan begint (met voorbeelden van verschillende soorten pagina’s en set-ups voor je journal) en ook hoe je de juiste mindset krijgt om journalen effectief vol te houden.

365 days journal prompts

Schrijven in je journal is het meest effectief als je er regelmatig tijd voor maakt. Door dagelijks te journalen zorg je elke dag voor meer zelfbewustzijn. En het is nét dat bewustzijn dat je kan helpen om verandering in je leven teweeg te brengen.

Wil je ook dagelijks journalen maar geen idee waarover je kan schrijven? Journal prompts, of reflectievragen in het Nederlands, geven je altijd iets om over te reflecteren, ook als je zelf geen inspiratie hebt. 365 days journal prompts is er voor iedereen die nood heeft aan een dagelijkse reminder om te journalen. Elke dag krijg jij een vraag die aanzet tot nadenken – en schrijven – recht in je mailbox gedropt. En dat een volledig jaar lang.

BUNDLE: Inner Flow + Nuuna Journal

Veel mensen die de INNER FLOW: start to journal cursus volgen, moeten ook nog op zoek naar een eerste journal om te gebruiken. Met deze bundle maak ik het je gemakkelijk!

Dé journals die ik zelf het liefste gebruik zijn die van Nuuna! Deze journal is van stevig en zacht gerecycleerd leder, het design is prachtig en de journal blijft mooi open liggen. Wat wil je nog meer?

Met deze bundle (aan een leuke actieprijs) kan jij dus meteen aan de slag met de INNER FLOW cursus.

FLOW BUNDLE: Inner Flow & Flow at Home

Wil jij graag the best of both worlds? Dan is de Flow Bundle iets voor jou!

Met deze bundle krijg jij toegang tot zowel het online workoutprogramma FLOW AT HOME én de INNER FLOW: start to journal cursus.

Bullet Journal - Nuuna Milky Way L

Dé journals die ik zelf het liefste gebruik zijn die van Nuuna! Deze journal is van stevig en zacht gerecycleerd leder, het design is prachtig en de journal blijft mooi open liggen. Wat wil je nog meer?

  • A5 formaat
  • Dotted grid / Puntjesraster
  • 256 genummerde pagina’s
  • 120 grams wit munken papier
  • bedrukte zijkanten
  • zachte kaft
  • blijft goed open liggen

Deze journal is dus perfect als je de cursus INNER FLOW: start to journal aan het volgen bent.

Gratis journal tutorial testen?

Ik maakte een ‘symptom tracker’ in mijn journal en maakte er ineens ook een tutorial van zodat jij deze ook in je journal kan opnemen!

Wat zeggen anderen?

Wil jij net als deze toppers starten met journalen?

Processing...