Mijn verhaal

Doorheen de jaren heb ik altijd gesport, maar niet altijd om de juiste redenen: om gewicht te verliezen dat ik niet hoefde te verliezen, om aan bepaalde schoonheidsidealen te voldoen en omdat ik niet blij was met mijn lichaam. Het maakte me niet uit of ik de sport die ik op dat moment koos leuk vond en dus gaf ik na korte tijd altijd weer op: waardoor ik bleef zitten met een gevoel van falen en schuld.

Maar dan ontdekte ik Pilates: het was de eerste keer dat ik een bewegingsvorm écht aangenaam vond en dat ook leuk bleef vinden. Mijn lichaam werd sterker & soepeler en ikzelf werd zelfzekerder. Beweging werd voor mij niet meer iets dat ik ‘moest’ doen, maar een van de mooiste vormen van selfcare

Nu beweeg ik mijn lichaam om het gevoel dat het mij geeft, niet om hoe het mij er laat uitzien. Een heerlijk gevoel dat ik graag met zoveel mogelijk vrouwen wil delen.

Na het halen van mijn Pilates certificaten bleef de drang om steeds bij te leren en zo blijf ik mijzelf altijd bijscholen om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen. 

Mijn doel met FantiFlow? Jou helpen om sterker, zelfzekerder, energieker en gezonder te worden. En jou meer JOY laten ervaren dankzij beweging en simpele selfcare gewoontes.

De kennis die ik door de jaren heen heb opgebouwd en de struggles die ik zelf ben tegengekomen zorgen ervoor dat ik me perfect kan inleven in jouw situatie.

Opleidingen

  • Classical Pilates Belgium – Mat Level 1 & 2
  • The Science of Well-Being (online course authorized by Yale University)
  • Core Academy: Training en coaching tijdens en na de Zwangerschap – Level 1 & Level 2
  • Pop Pilates ® Instructor Certification
  • Mindfulness 8 weken programma
  • Promoting Body Trust ® In Your Work
  • Back Care Workshop – Brent Anderson, Polestar Pilates
  • Certified Barre Instructor – American Barre Technique ®

In de media

Contact

Heb je nog een andere vraag of wil je graag samenwerken? Stuur me gerust een mailtje via onderstaand formulier of hello@fantiflow.com.

Contact

Fantina Van Berendoncks

0499129288

Lange Lobroekstraat 164,
2060 Antwerpen

BE0747888707

Processing...