fbpx

Online Aanbod

Beweging: Online Programma's

Movement Programs
Wil jij graag meer bewegen? Ontdek verschillende online programma’s: ze bestaan uit op voorhand opgenomen video’s die jij makkelijk van thuis uit kan volgen op een gebruiksvriendelijk online leerplatform. Je kan kiezen uit Pilates, Yin Yoga, krachttraining en programma’s speciaal tijdens en na je zwangerschap.

Online Studio: Flow Anytime

Wat is Yin Yoga?
Met Flow Anytime neem jij een maandelijks of een jaarlijks abonnement op mijn Online Studio. Zo kan jij online les volgen waar en wanneer jij wil! Je bent niet gebonden aan een vast lessenrooster en elke week krijg je toegang tot nieuwe video’s en alle voorgaande video’s zijn steeds beschikbaar via de videobibliotheek.

Journaling

Wil jij graag starten met journalen? Speciaal daarom maakte ik de cursus ‘INNER FLOW: start to journal’. Daarnaast kan je ook de super mooie journal die ik zelf gebruik vinden in mijn aanbod en ook 2 bundles met de cursus.

Trust Your Body

Het online 10-weken traject waarin jij leert om de signalen van je lichaam te herkennen en te werken aan je mindset, zodat jij meer zelfvertrouwen krijgt en van jouw mentale én fysieke gezondheid een prioriteit kan maken die je levenslang volhoudt.

Processing...