fbpx

Workshops

Op zoek naar een samenwerking of workshop op maat?

Wil je graag een ontspannende activiteit voor je vrijgezellenfeest organiseren of heb je zin in een teambuilding op je werk? Of heb je graag dat ik een workshop voor je in elkaar steek?

Er zijn zoveel opties mogelijk: je moet het maar bedenken. 

Heb je een idee en wil je hier samen over nadenken? Stuur me gerust een mailtje (hello@fantiflow.com) en dan creëren we samen een heerlijke beleving op maat!

Voorbeelden van mogelijkheden:

Wat voor samenwerkingen deed ik al? Ik geef een aantal voorbeelden:

 • Sunday Pilates & Brunch samen met Josefien van @yosogreen.
 • Een workshop journaling voor de Slow Work Retreat van @soulstudio_christine.
 • Anti-stress & ontspanningssessie als bonusles in het traject van @houseofmindstyle.
 • Een Pilates en mindfulness sessie met focus op zelfvertrouwen voor het confidence retreat van @social.nomads.
 • Een mindfulness sessie in het traject van @the.time.hub.
 • Een bonus Pilates les voor het coachingstraject van @_plan_s_.
 • Een expertsessie over Journaling voor het Business Coaching traject van @boostwayscoaching en voor het Beauty Business Coaching traject van @thebeautybusiness.coach.
 • Pilates sessie en mindfulness sessie voor het traject van @TreesAccou.
 • Een journaling workshop op FAAR Oostende, het non-fictie boekenfestival.
 • Pilates sessie op een vrijgezellen.
 • Verschillende workshops Pilates, Yin Yoga & Journaling op aanvraag voor events.

Zoals je ziet zijn er heel veel mogelijkheden, stuur me gerust een mailtje en wie weet sta jij binnenkort ook in dit lijstje!

 

Wat zeggen anderen?

Ik werkte al regelmatig samen met Fantina op persoonlijk vlak en was hier steeds zeer tevreden van. Ze heeft me op vele vlakken dingen bijgeleerd, ogen geopend en op een andere (rustigere) manier doen leven. Daarom besloot ik haar ook in te schakelen voor mijn klanten. Het belang van zelfzorg en de positieve effecten van journaling brengt jou meer rust en een beter leven als CEO van jouw bedrijf. De samenwerking verloopt steeds zeer vlot en correct, ik zou het zo opnieuw doen!
Marlies Adam
The Beauty Business Coach
In mijn Seizoensgenieters-programma wou ik absoluut aandacht voor mindfulness. Zelf ben ik geen expert, dus vroeg ik Fantina om een les voor mij in elkaar te steken. Ik hou van Fantina haar stijl en ik wist dat ze het niet te complex of zweverig zou maken, maar praktisch toepasbaar en leuk. Ze maakte ook een beginnersles Pilates voor het programma, die ze net als de Mindfulness live gaf via Zoom. Beide workshops zaten goed in elkaar, waren laagdrempelig en gewoon fijn om te volgen. Aanrader!
Trees Accou
Trees Accou
Op ne zondag
Jaarlijks organiseer ik "Plan Self" waarbij ik met mijn coachees werk aan meer life-work balance. Omdat ik geloof in een holistische benadering, contacteerde ik Fantina voor een pilates sessie als bonus in het traject. Die sessie werd positief onthaald door alle deelnemers. Het hielp hen te vertragen en uit hun hoofd te komen. Enkele van de deelnemers volgden daarna zelfs lessen of trajecten bij Fantina. Ik nam zelf ook deel aan de sessie en vond het een hele fijne manier om te bewegen. Fantina heeft een heel rustige manier van lesgeven waardoor het een heel ontspannen inspanning werd.
Stephanie Wauters Plan S
Stephanie Wauters
Plan S

Wil jij ook samenwerken? Stuur me dan snel een mailtje!

Processing...