fbpx

Trek met ons 6 dagen de prachtige Albanese natuur in voor Retreat Your Soul, een retreat waar rust en zelfzorg centraal staat. Geniet van vers, lokaal eten rechtstreeks van de boerderij en maak kennis met onder andere yoga, pilates, ademwerk en mindfulness. Deze retreat biedt je de perfecte pauze van de dagelijkse drukte en geeft je de kans opnieuw te verbinden met jezelf, en dat allemaal in een adembenemende omgeving.

Voorbeelddag

8u: ochtendmeditatie

9u: ontbijt

11u: yoga op het strand

13u: lunch

14u: uitstap naar Blue Eye en Gjirokäster (UNESCO werelderfgoed)

18u30: dinner in Gjirokäster

Wat zeggen anderen?

Retreat your soul was het mooiste cadeau dat ik mezelf kon geven. Helemaal tot mezelf gekomen en mijn eigen reset gehad. Zo’n rust zouden we elke maand moeten ervaren.
Marlies Adam
Deze retreat is net wat ik nodig had. Het heeft me doen stilstaan bij hoe mijn leven er momenteel uitziet en gaf mij de rust waar ik zo naar verlangde. Dit alles kunnen delen met een fijne groep vrouwen zorgde voor veel herkenbaarheid en verbinding.
Linde Roelandt
Een onvergetelijke belevenis met gelijkgestemde zielen die elk op hun manier ‘strugglen’ in het leven maar met deze retreat zichzelf op de eerste plaats zetten! Waar iedereen fantastische workshops mag ervaren door twee ongelooflijk zachtaardige ‘teachers’ Jana en Fantina! Niet zweverig, wel rustgevend! Een echte MUST DO!
Nele Onsea

Over de locatie

Ontdek ons rustgevende retreat in het charmante Finiq, gelegen aan de Albanese Riviera, tegenover het Griekse eiland Corfu. Hier, te midden van adembenemende natuur en omringd door bergen, kom je helemaal tot jezelf. Geniet van de turquoise zee, maak wandelingen door het ongerepte landschap, en laat je inspireren door de rust die deze plek biedt. Finiq ligt vlakbij tal van bezienswaardigheden, zoals het oude Butrint en de kristalheldere stranden van Ksamil. Dit is de ideale plek om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en je volledig onder te dompelen in de schoonheid van de natuur!

Botë Farms, where you can come together & grow

Midden in de rustige heuvels ligt Botë Farms, een plek waar natuur en comfort samenkomen. “Botë” betekent “wereld” in het Albanees. De eigenaars Kyle en Shawn willen dan ook een plek creëren waar mensen van over de hele wereld kunnen samenkomen om te groeien.

Geniet van de ongerepte natuur, terwijl je verblijft in één van de zes luxe privévilla’s. Met meer dan 16 hectare natuur in de archeologische zone van Finiq, biedt deze plek adembenemende uitzichten. Vul dit aan met een ecopool, een prachtig outdoor yoga platform en enkele rescue animals en je krijgt de perfecte plek om onze retreat te laten doorgaan.

Meer info over Botë Farms. 

Praktische informatie

  • Je hebt 2 opties om op Botë Farms te geraken:
    • vliegen op de internationale luchthaven van Tirana (op 3,5u rijden van de locatie)
    • vliegen op Corfu en daar de ferry nemen naar Saranda (30 minuten – kost ongeveer €20)
  • Op de startdag beginnen we rond de middag aan de gezamenlijke activiteiten. Je hebt dus heel de voormiddag tijd om rustig toe te komen op de farm. De laatste dag sluiten we de activiteiten eveneens af rond de middag.
  • Er is max. plaats voor 12 deelnemers. (er zijn nog 8 plekjes over)
  • Accomodatie opties:
    • 1 éénpersoonsvilla
    • 4 tweepersoonsvilla’s met daarin 2 aparte slaapruimtes
    • 1 driepersoonsvilla met 2 aparte slaapruimtes, waarvan 1 slaapruimte met 2 aparte bedden

Elke villa heeft een eigen badkamer, kitchenette, terras met zitruimte en een prachtig uitzicht.8

Wat is inbegrepen in de prijs?

  • transfer van Tirana International Airport of Saranda
  • je verblijf van 2 tot 7 juni
  • alle maaltijden en snacks
  • alle dagelijkse workshops en lessen in groep
  • toegang tot de faciliteiten van Botë Farms zoals de eco pool
  • gebruik van yogamatjes, yogablokjes en straps

Wat is niet inbegrepen in de prijs?

  • eventuele activiteiten die je zelf kiest te doen op vrije momenten
  • alcoholconsumpties tijdens gezamenlijke lunch & dinnermomenten op locatie
  • de ferry van Corfu naar Saranda

Jouw investering:

  • €2250 voor een plaats in een éénpersoonsvilla: je ligt alleen in een villa en hebt een eigen badkamer, kitchenette en terras (1 plek beschikbaar)
  • €1950 voor een plaats in een tweepersoonsvilla: je ligt met iemand anders in een villa met 2 aparte slaapruimtes. Je hebt een badkamer, kitchenette en terras dat je deelt met je villagenoot. (7 plekken beschikbaar)
  • €1850 voor een plaats in een driepersoonsvilla: je ligt met 2 andere personen in een villa met 2 aparte slaapruimtes, waarvan 1 slaapruimte met 2 aparte bedden. Je hebt een badkamer, kitchenette en terras dat je deelt met je villagenoten. (UITVERKOCHT)

Je kan dit in één keer betalen, of in verschillende schijven om de kosten te spreiden.

Zo schrijf je je in:

Stuur een mailtje naar soultreat.retreat@gmail.com. Laat daarin het volgende weten:

  1. Dat je graag wil deelnemen aan Retreat Your Soul Albanië in juni 2025.
  2. Of je inschrijft voor een één- of twee- of driepersoonskamer.
  3. Of je in één, drie of vier schijven wil betalen.
  4. Of je graag een factuur wenst. Zo ja, geef dan aub ineens je facturatiegegevens door.
  5. Of je bepaalde dieetwensen hebt (veggie/vegan/intoleranties/allergieën).
  6. Je telefoonnummer zodat we je binnenkort kunnen toevoegen aan de Whatsappgroep van Retreat Your Soul Albanië!

FAQs

Nee, het is een vaste prijs. Je hebt de optie om de locatie de volle zes dagen te benutten.

  • Je hebt 2 opties om op Botë Farms te geraken:
    vliegen op de internationale luchthaven van Tirana (op 3,5u rijden van de locatie)
  • vliegen op Corfu en daar de ferry nemen naar Saranda (30 minuten – kost ongeveer €20)

De transfer van Tirana International Airport of Saranda is inbegrepen.

Geraak je er zelf niet aan uit? Mail ons gerust op soultreat.retreat@gmail.com en dan zoeken we samen een oplossing!

Natuurlijk! Je mag alleen komen of met een vriendin/kennis/familielid. De keuze is aan jou! Alleen komen is niet hetzelfde als alleen zijn. Je wordt meteen mee opgenomen in de groep.

Wij voorzien hele toegankelijke workshops en lessen voor alle niveaus. Je hebt dus zeker geen ervaring nodig om naar het retreat te komen.

Er is maximum plaats voor 8 deelnemers. Met ons erbij gerekend zitten we dus met 10 gezellig in de guesthouse. Door het klein te houden, is er ruimte voor eender waar jij nood aan hebt: contact of toch meer afzondering.

Algemene voorwaarden

  1. Soul Treat heeft het recht om tot 8 weken voor vertrek de retreat te annuleren omwille van te weinig inschrijvingen. Vanaf 6 inschrijvingen kan de retreat doorgaan.
  2. Als er sprake is van overmacht kan de retreat op eender welk moment geannuleerd worden door Soul Treat. In dit geval zal de retreat verplaatst worden naar een ander moment. Kan je niet op het nieuwe moment? Dan krijg je je investering terug. Zorg wel voor een eigen annulatieverzekering. Je bent namelijk zelf verantwoordelijk voor je vlucht.
  3. Soul Treat is niet verantwoordelijk voor het vervoer naar en van Bote Farms, en dus ook niet voor eventuele gemiste vluchten en dergelijke.
  4. Soul treat is niet verantwoordelijk voor ongevallen en dergelijke tijdens de retreat. Iedere deelnemer dient een eigen reisverzekering te voorzien.
  5. Het afzien van deelname aan Retreat Your Soul geeft geen recht op teruggave van het inschrijfgeld en ook geen recht op een vervangende les of activiteit.
  6. Als deelnemers besluiten om zich terug te trekken (wegens ziekte of persoonlijke omstandigheden) dan hebben zij recht op terugbetaling van ten hoogste een deel van de verschuldigde deelnamekosten:
    1. Twee maanden voor aanvang van Retreat Your Soul: terugbetaling van 50% van deelnamekosten.
    2. Een maand voor aanvang van Retreat Your Soul: terugbetaling van 25% van deelnamekosten.
    3. Twee weken voor aanvang van Retreat Your Soul: terugbetaling van 10% van deelnamekosten.
    4. Binnen twee weken voor aanvang van Retreat Your Soul: er worden geen deelnamekosten terugbetaald.

Pictures by Bote Farms

Processing...