fbpx

1:1 begeleiding

Struggle jij met beweging of mindset? En heb jij nood aan persoonlijke begeleiding?

Je kan bij mij ook terecht voor persoonlijke begeleiding op maat van jouw noden en doelen. Wil je graag een privéles boeken, wil je graag een traject of maat, of heb je nog een vraag? Stuur dan een mailtje!

Wil jij graag starten met Pilates, Yin Yoga of krachtraining, maar heb je specifieke klachten of vind je het gewoon fijner om begeleiding op jouw maat te krijgen? Dan is privéles of een beweegplan op maat de optie voor jou. We kijken samen naar jouw persoonlijke noden en doelen en aan de hand daarvan starten we een begeleidingstraject. 

Naast beweging kan je bij mij ook terecht voor mindset, stressreductie en ontspanningssessies: hier begeleid ik je om op een positieve manier om te gaan met beweging, motivatie en een gezonde levensstijl of leer ik je technieken om om te gaan met stress en ruimte te maken voor ontspanning.

Wil je graag een privéles boeken, wil je graag een traject of maat, of heb je nog een vraag? Stuur dan een mailtje naar hello@fantiflow.com.

De opties:

De lessen zijn online via zoom of op aanvraag aan huis. Wil je liever een traject op maat? Stuur me dan een mailtje via hello@fantiflow.com.

1-op-1
1 les: €70
5 lessen: €325
10 lessen: €620

Duoles
1 les: €90 (€45 pp)
5 lessen: €425 (€212,5 pp)
10 lessen: €820 (€410 pp)

Wat zeggen anderen?

Wil jij net als deze toppers starten met 1:1 begeleiding? Stuur me dan snel een mailtje!

Processing...