fbpx

FLOW AT HOME: 8 week program

In 8 weken sterk en zelfzeker met online workouts en selfcare oefeningen!

Doorheen de jaren heb ik altijd gesport, maar niet altijd om de juiste redenen: om gewicht te verliezen dat ik niet hoefde te verliezen, om aan bepaalde schoonheidsidealen te voldoen en omdat ik niet blij was met mijn lichaam. Het maakte me niet uit of ik de sport die ik op dat moment koos leuk vond en dus gaf ik na korte tijd altijd weer op: waardoor ik bleef zitten met een gevoel van falen en schuld.

Maar dan ontdekte ik Pilates: het was de eerste keer dat ik een bewegingsvorm écht aangenaam vond en dat ook leuk bleef vinden. Mijn lichaam werd sterker & soepeler en ikzelf werd zelfzekerder. Beweging werd voor mij niet meer iets dat ik ‘moest’ doen, maar een van de mooiste vormen van selfcare.

Nu beweeg ik mijn lichaam om het gevoel dat het mij geeft, niet om hoe het mij er laat uitzien. Een heerlijk gevoel dat ik graag met zoveel mogelijk vrouwen wil delen.

Mijn doel met FLOW AT HOME en bij uitbreiding alles wat ik doe met FantiFlow? Jou helpen om sterker, zelfzekerder, energieker en gezonder te worden.

De kennis die ik door de jaren heen heb opgebouwd en de struggles die ik zelf ben tegengekomen zorgen ervoor dat ik me perfect kan inleven in jouw situatie.

Ken je dat:

  • Je wil graag meer sporten, maar je weet niet waar te beginnen?
  • Je hebt geen tijd of zin om naar de fitness te gaan?
  • Je voelt je regelmatig futloos of niet helemaal lekker in je vel?
  • Je hebt continu te weinig tijd over om nog te bewegen of een moment voor jezelf te nemen?
  • Je mist iemand die je motiveert om niet na 1 week al op te geven?

En wil je liever:

  • Een duidelijk, maar flexibel programma dat je stap voor stap kan volgen?
  • Bewegen vanuit het comfort van je eigen huis, zonder extra materiaal?
  • Je zowel mentaal als fysiek fit en gezond voelen?
  • Ontdekken hoe je dankzij korte, maar leuke workouts & mindfulness oefeningen toch tijd voor jezelf kan nemen?
  • Iemand die je met liefde en zachtheid motiveert en begeleidt?

En vooral! Wil jij ook leren bewegen omdat je van je lichaam houdt, niet omdat je het haat?

Herken je je helemaal in de bovenstaande stellingen?

 JA, HELEMAAL! 

Lees dan hier verder wat FLOW AT HOME voor jou kan betekenen:

Met dit online 8 weken programma werk je aan de hand van 3 workouts per week aan een sterkere en meer zelfzekere jij!

De workouts worden opgedeeld in 3 categorieën: Pilates (voor meer kracht en soepelheid), Toning (voor versteviging en algehele fitheid) en Cardio (voor je cardiovasculaire gezondheid en meer energie). Kortom: een echt totaalpakket voor je hele lijf.

Naast deze workouts kan je ook een warm-up en stretching video volgen, om volledig voorbereid te beginnen en je lichaam ook weer tot rust te laten komen na een stevige zweetsessie.

Het beste van al? Je hebt niets nodig buiten de mat en jezelf! En over de buren hoef je je ook geen zorgen te maken, want alle workouts zijn apartment-friendly. Aangezien dat alle workouts online zijn, kan je ze ook volledig in jouw eigen planning laten passen.

Als je toch ergens nog wat kleine handgewichtjes of weerstandsbanden hebt liggen, verwen ik je graag op maar liefst 2 bonusworkouts die hiervan gebruik maken.

En omdat fysieke gezondheid gepaard gaat met mentale gezondheid, laat ik je kennis maken met mindfulness en journaling tools die jou helpen om tot rust te komen.

Ben jij klaar om de meest sterke en zelfverzekerde versie van jezelf te worden?

 Schrijf je hier in voor FLOW AT HOME 

Weetje: je hebt levenslang toegang tot de workouts via een professioneel platform dat je op zowel smartphone als laptop kan gebruiken.

Processing...